Monday, November 21, 2011

tips hilangkan boring :D

Hi all. Assalamualaikum~



Berjumpa lagi kita di rancangan 'Tips Kehidupan'. *macam rancangan TV lah pulak*


Ok, hari ni saya nak bagi tips bagaimana nak hilangkan boring. Semua orang pernah dan sering mengalami rasa boring atau bosan pada masa tertentu. Bila dah boring, apa saja dibuat tak menjadi. Tapi kalau korang lakukan perkara yang disarankan ini, tentu korang tak boring lagi.


CARA emoticon
Hantuk kepala pada dinding dengan kekerapan 130 kali dlm tempoh 5 saat. Gerenti korang akan lupa terus apa makna boring.


CARA emoticon
Boring mempunyai sedikit pertalian dgn baring. Jadi, bila korang boring maka pergilah baring, lama-lama tentu hilang boring.


CARA emoticon
Orang tak pernah merasa boring ketika mengumpat. Jadi, bila boring maka mengumpatlah walaupun secara solo.


CARA emoticon
Mandi adalah cara terbaik untuk menghilangkan boring. Kalau tak berjaya juga, korang mandilah sampai boring.


CARA emoticon
Boring ke? Jom lah lawan kuiz/trivia kat channel yg ada kuiz/trivia.Pasti korang x boring.. hihi


CARA emoticon
Baca saja majalah² yg kelakar gila yg boleh buat korang gelak sakan. Kalau masih tak boleh menghilangkan boring korang, maknanya korang ni memang seorang yg MEMBORINGKAN.

Tu jelah tips yang boleh di baca, tapi jangan amalkan pula ea. Parah nanti. :p

Sincerely,
cikmuda []

No comments: